Nieuwe gratis 21-daagse online meditatiereeks van Oprah Winfrey en Deepak Chopra (start: 25 maart 2019)

Lesley Meditatie

In mijn vorig blogberichten ben ik meer uitgebreid ingegaan op de voordelen van meditatie. Het leert ons oa beter om te gaan met stress, zorgt voor een diepe ontspanning en meer psychische, emotionele en spirituele helderheid.

Op 25 maart start er een nieuwe gratis begeleide 21-daagse meditatie van Oprah Winfrey en Deepak Chopra. Er wordt beweerd dat je in 21 dagen een nieuwe gewoonte kunt aanleren. Misschien voor jou het ideale moment om meditatie een kans te geven en de voordelen ervan te ervaren?

Je kan je registreren voor deze gratis 21-daagse meditatie via deze link.

! Deze gratis meditatie is enkel beschikbaar in het Engels !

Veel plezier

Namaste

Lesley

Geef een reactie