WIL JIJ ME VERGEZELLEN OP DEZE 21-DAAGSE GRATIS MEDITATIE ‘HOOP IN ONZEKERE TIJDEN’, SAMEN MET DE GURU DEEPAK CHOPRA?

Yoga is een eeuwenoude levensvisie waarvan de wortels in India liggen. Het woord komt uit het Sanskriet en betekent ‘verbinden’. Yoga verenigt je lichaam, geest en ziel. Veel westerlingen beschouwen het uitvoeren van yogahoudingen als Yoga. Maar Yoga is meer dan alleen maar rustig bewegen of je adem beheersen. Yoga is onderdeel van een levensfilosofie, die in een aantal beroemde Indiase geschriften is verwoord (bekendste: Yoga Sutra’s van Patanjali).

Mensen die al dikwijls les gevolgd hebben bij mij weten dat ik soms ook meditatie geef in mijn lessen. Zeker in deze onzekere tijden is er naast het fysieke nog veel meer nood om ‘naar binnen te gaan’, om bij jezelf en tot rust te komen.

Er zijn vele voordelen van mediteren, aangetoond via wetenschappelijk onderzoek, oa depressie voorkomen en een sterker immuunsysteem!
Het is zelfs bewezen dat meditatie het DNA verandert, het verhoogt de activiteit van gunstige genen en leidt tot structurele veranderingen in het menselijk brein.

Oa neuroloog en ‘Topdokter’ Steven Laureys schrijft steeds vaker meditatie voor en volgens hem zou het zelfs een verplicht vak op school moeten worden.

Overtuigd?  Dan is deze 21-daagse het ideale moment om te starten, ook voor complete beginners!
Deepak Chopra is trouwens een echte expert en zijn meditaties zijn top!
Waarom 21 dagen? Er wordt beweerd dat dit de termijn is om een nieuwe gewoonte aan te leren.

Je kan je inschrijven voor deze meditatie via deze link.
!! Enkel in het ENGELS beschikbaar en beperkt in tijd !!

Heb je vragen/opmerkingen of wil je jouw ervaring delen, laat het mij gerust weten!

Veel plezier ermee!

Namasté
Lesley

Geef een reactie