NIEUW: ONLINE yogalessen via ZOOM

Het is voor iedereen een ‘onzekere’ tijd maar gelukkig hoeven we onszelf niet over te leveren aan angst en paniek. We kunnen een liefdevolle balans vinden zonder de ernst van de situatie weg te wuiven.

Het is belangrijk om ons te richten op kleine, positieve stappen. Thuiszitten is voor veel mensen wennen en kan de nodige spanningen met zich meebrengen. Maar tegelijkertijd ontstaan er ook nieuwe kansen voor bezigheden waar je normaal de tijd niet voor hebt of neemt.

Belangrijk hierbij is: voldoende bewegen, gezond eten en goed voor onszelf en zeker voor anderen zorgen. En dat doen we niet alleen, dat doen we samen. Want samen zijn we altijd sterker.

Ook ik laat jullie niet in de steek! Vanaf maandag 9 november bied ik online yogalessen aan via ZOOM 🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♂️

Ben je er graag bij, boek dan jouw les via de website 💫🙏🏻

Namasté

Lesley

Geef een reactie